Periuk ajaib lah pulakk

in advertorial

Hari tu kan kan kannn, aku ada tulis pasal pemanggang ajaib kan, weekend lepas balik rumah mak dia cakapada product baru, perriuk ajaib!

 

Lebih kurang sama dengan pemanggang ajaib cuma saiz dia lain, height dia tinggi sikit.

Anddddd

 

Boleh di buka. Senang sinit nak basuh.

Also attached inside is the wire rack so bolehlah nak susun ayam ke, kambing ke apa ke.

Dekat bahagian bawah dia ada pemegang, so kalau berat ke apa, bolehla pegang handle and pemegang, especially kalau masak makanan yang berkuah.

Yela sebab dia tak tinggi macam periuk nanti kalau ada kuah berat,s usah nak balance. Kang cerita pasal balance terpaksa pulak aku masuk bab fizik, dahla aku fail fizik.

Eh apa kaitan?Tak pecontinue..continue

Kalau tak nak yang telah ceraikan [wtf?] boleh cantum balik and jadikan pemanggang.

So kalau nak terbalikkan ke kuah tak meleleh.

Jadi, macam-macam masakan boleh masak. Jangan tak tau, kek pun boleh masak dalam ni okkkk.

 

Harga dia RM 168, mahal sikitla dari pemanggang ajaib. Yelakan yang ni enhanced version so adatla.

Kalau nak beli? Ohh bolehhhhhhhhh.

Silalah email saya di chicsinred [at]chicsinred [dot] com.

 

Siapa yang ada nombor tu boleh jugakla whatssapp whatss app.

 

Ok?

Okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry


{ 2 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge

  • Monday, 24 December 2012 - 8 pm, 8:56 pm Rina

    My mom just bought one too. Siap boleh kukus kuih tepung pelita. Sangat kagum!

    Reply
  • Friday, 14 December 2012 - 7 am, 7:18 am Uda

    aritue saya pg langkawi, saya beli adik beradik pan ni jugak. hehehe. cap happycall :-) excited gila.

    p.s. br masak ayam je dlm tu :-(

    Reply

Previous post:

Next post:

Page 1 of 11