Order kini di buka

in advertorial

This is a sticky post. Scroll down for new entry [if any :P]

Edited: Order will be closed on 30 July instead, because I need to take care of some personal stuff. So place your order now!

As I wrote in my entry earlier, this year I will be baking cornflakes cookies as usual. And I did say that I might also be baking my mum tarts.

Unfortunately, due to my dad’s passing, I won’t be able to make the tarts. Making those babies needs kekuatan mental dan fizikal yang agak kental and I am not in a such position at this moment.

But, I will be baking a new cookies instead.

Chocolate Butterscotch Cookies

Nyammm

It is made from butterscotch and chocolate drops with creamy butter. Lepas tu ada letak hazelnut :)

Crunchy dan mengeluarkan bunyi krup krap bila dimakan.

 

Price:

RM 24 for 48 -50 pieces

RM 47 for 98 – 100 pieces

 

 

So there’s new cookies to order besides the usual cornflake cookies

Ingredients  consist of buttercup, egg and sugar. Siapa penah makan mesti tak boleh melupakannya :P

 

Macam biasa both cookies were made dengan penuh kasih sayang. Hihih

Price:

RM 22 for 48 -50 pieces

RM 41 for 98 – 100 pieces

 

To order you can either

 

a) Email me at chicsinred [at] chicsinred [dot] com

b) Twit me at twitter.com/chicsinred [tapi i private my acc so you have to add me first]

c) Place your order here.

If you are not sure how to order, read the instructions here

 

When ordering please include these details:

 

Nama:

Contact no:

Email add:

Order: [Which cookies and quantity

Nak ambik macamana and bila: [and other notes]

 

Now, this year I am working with someone to deliver the cookies, saya memang tak larat nak  hantar kesemuanya, kesianlah pada saya. Dahla pompuan kan kengkaadang kena drive memalam.

So, here are the rates for delivery

 

 

Tengokkkk, sampai ke Penang dia boleh hantar hehe.

Or you could come and pick them up my place, either at my house or at Setia City Mall.

Payments must be made to my bank account [yang akan di beritahu kelak] except if you come to meet me personally, then bolehlah COD.

 

Itu kalau by hand, kalau by post [which only apply to those yang tinggal luar Klang Valley], email me and I will let you know.

 

Order akan di tutup pada 30 July 2012. But since I have a helper so I might push it ke belakang but no promises ya.

 

So apalagi, place your order now, nanti jadi macam tahun lepas tak dapat order sebab lambat hehehehehe.

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry


{ 7 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge

  • Friday, 27 July 2012 - 1 pm, 1:46 pm Ctrmiena

    cedappppnyerrrr… 

    Reply
  • Wednesday, 11 July 2012 - 10 pm, 10:43 pm Uda

    beskut2 ini mmg sedap… serious. mmg betol2 sedap!

    p.s. penang? gigih gigih :-)

    Reply
  • Wednesday, 11 July 2012 - 6 pm, 6:41 pm Cima Shark

    alamak sorry chics, aku terorder 2 kali. pastu kat calendar aku lupa letak required detail. camna nak edit?

    Reply
    • Wednesday, 11 July 2012 - 7 pm, 7:09 pm chics

      takpe cima, nanti aku email kau balik, benda tu aku dah betulakn banyak kali tapi dia gila

      Reply
  • Wednesday, 11 July 2012 - 6 pm, 6:34 pm Cima Shark

    chics aku dah order cornflake cookies. option delivery tu memang default ke?

    Reply
  • Wednesday, 11 July 2012 - 12 pm, 12:37 pm Peej Burhan

    aku menanti entry ini.
    sebab serious dah rasa cornflakes cookies kau memang tak boleh melupakannya.
    akan ku place order. :) confirm.

    Reply
    • Wednesday, 11 July 2012 - 7 pm, 7:09 pm chics

      makaseyyyyy

      Reply

Previous post:

Next post:

Page 1 of 11