Meraung, mencakar cadar

in 18 sx

Entry untuk yang dah berkahwin mengandungi usur-unsur yang boleh menyebabkan horny

Whenever I went for urut or massage, the masseur / tukang urut without fail will tell me about my peranakan yang jatuh. I always fix it but it prefers to be near my pussy [ha!] then its original position.

I always have this problem selalu nak terkencing and rasa tak selesa/sedikit berat around the ari-ari area but I thought itu semua adalah sebab aku gila [takde alasan lain dah yang aku boleh fikirkan haha], tapi sebenarnya adalah kerana masalah peranakan aku.

Anyway, we went out with our friends for lunch yesterday and passed by this  spa yang ada offer foot massage. I do not know why, tapi Swirly sangat suka foot massage. While driving around Ampang area, we passed this one spa yang ada letak banner foor massage – RM 25. So we stopped there.

Jarimas Spa & Beauty

I was not thinking to go for any treatment initially, just to teman Swirly and Ms Panda [sorry I guna nama ni hehehe] to go for their foot massages tapi bedmate aku ni, nak massage sampai 1 jamla pulak. Mau kejung aku tunggu dia nanti.

The spa was also having other promotion that time – Swedish massage for RM58. Since I’ve never tried Swedish massage, I thought why not try and takdelah aku sengal sangat nanti. Ms Panda also decided to try the massage with me.

On top of that, I added another massage called Asmaragama. Aku tanya kakak tu, apa benda ni kak? Dia kata untuk membetulkan urat- urat perempaun dik. Lepas kahwin, beranak, kadang-kadang hilang nafsu sebab urat salah, rasa pun tak sedap bla..bla

Ok, not that aku hilang nafsu [wtf?] but I just need to try it. The price was RM40 for 20 minutes but it came with a warning – it might be bloody painful.

 

The Swedish massage was good, my masseur name Sue had such a pair of strong hands and aku feel gila bila dia urut. If you don’t like to be dipicit-picit  segala setiap urat, you can go for Swedish massage, taklah sakit macam urut traditional.

When it’s time to urut my perut, Sue frowned

” Sharina punya peranakan jatuh teruk ni”

She then took my hand and let me feel something not too far near my genital –  atas and kanan. Ianya adalah keras and it hurts.

” Tak sepatutnya ada dekat sini, sepatutnya dia ada dekat sini”

She guided my hand to an area that felt empty.

 

Sebab aku belajar biology, what she said made sense plus, it was not supposed to hurt. I asked her to betulkan my peranakan; to perfrom the ‘sengkak’ [I had to add RM15 since  Itook Swedish massage but kalau ambik traditional, dah included], the moment she touched those area, aku dah menjerit.

“Tarik nafas,” she said. So I tarik my nafas and the hell started. Aku menjerit ok! Sampai Ms Panda berasa sungguh curious apahal aku menjerit-jerit.

She pressed her fingers down sambil menarik the peranakan up which is like mutherfuckingfloody sakitttttttttt. I had that thing fixed before but it was not this painful.

While she was fixing it, I can feel something being moved.

She had to do it 4 times for it to get back to the original position and the final was the worst. Aku adalah mencakar cadar sambil kaki menendang-nendang.

 

But, bila habis je dia betulkan, I feel better, that area menjadi sangat light, tak mcacam sebelum ni yang agak senak.

 

I asked her kenapa peranakan aku selalu jatuh? Sue said, my peranakan is very fragile. Sesetegah orang, angkat benda berat baru peranakan jatuh tapi aku stress pun jatuh, bergerak sikit pun jatuh, susah hati pun jatuh.

Haih, apa ni? Susahnya, ini komfem kena berkerusi roda kalau aku pregnant [apa kaitan pun tak tahu]

 

Habis satu azab, pergi ke azab yang kedua.

 

Asmaragama. Urutnya cuma 20 minit –  5 minutes peha kanan depan, 5 peha kiri depan and 5-5 peha kiri kanan belakang.

Ye 20  minit tapi terasa sangat-sangat lamaaaaa.

 

The spa uses special minyak for asmaragama.

5 minit pertama penuh dengan raungan begitu juga 5 minit kedua. Nama je 10 minit tapi aku rasa bapak lama, the remaining 10 minutes were not so bad, still sakit but not so bad.

Sue cakap, itupun dia tak betulkan betul=betul just cuit sikit sebab aku dah macam cacing kepanasan.

Dia kata “Nanti bersama suami lagi rasa bagus”

I was like.. hmm.. aku bila-bila je pun rasa best haha. Tapi ni dalam hati jelaaaaaa.

 

Asmaragama is good for married women or those yang bakal berkahwin, sapa yang belum kawen tapi nak buat pun tak salahla, betulkan urat-urat.

 

The cost for everything was RM163 for Swedish massage + sengkak + asmaragama for me; 1 hour foot massage + resdung facial for Swirly.

To me it was not bad.

 

Would I come again? Definitely, for sengkak and for that asmaragama if I am not taking the traditional massage.

 

If you want to know whether I feel any difference during my intimate moment, yes.

I don’t feel anymore pressure down there, the ransangan felt different dan tak menggelupur, boleh tahan macam energiser bunny.

The next morning when I wake up, aku rasa sore dekat peha,the same feeling I get after I had my first intercourse.

Komfem hari ni jalan kengkang.

 

I asked Swirly did he feel any difference?

Dia bertafakur sekejap lepas dia kata  everytime it feels different.

 

Nasib baik you pandai jawab yang, kalau tak you DIY je ok? [yo yo o' je aku ni haha]

 

 

 

Address:-

Jarimas Spa & Beauty

No.6, Jalan AWF2, Ampang Waterfront, Ampang.

Phone – 03 4295 0600

Closed on Monday

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry


{ 9 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge

  • Monday, 4 June 2012 - 12 am, 12:11 am Metrorich Bridal

    Try it.. this is diffrent of massage :Asmaragama:..you will love it

    Reply
  • Wednesday, 9 May 2012 - 9 am, 9:43 am anies

    fuhhh asmaragama.  lepas beranak aku nak pegi ah.

    Reply
  • Friday, 4 May 2012 - 10 am, 10:29 am hajiMete

    vahhh.. sonoknyer kena urut kanns.. ehhhee

    Reply
  • Tuesday, 1 May 2012 - 2 pm, 2:15 pm Uda

    everytime rasa different. hahahaha! bijak budak ni ;-)

    p.s.  Mcm lagu tiara plak, “asmaradana, askepalabana…” hehe

    Reply
  • Monday, 30 April 2012 - 10 am, 10:01 am Adah Za'bah

    hi chics, been your silent reader for a while, I went to Jarimas last weekend because of this entry, heheh..anyway, I tried asmaragama, Kak Sue suruh I bertangas dulu sebab nanti sakit..I kept thinking about your entry and so, I did bertangas first. Masa massage tu, pergh mmg sakit la kan and mmg masa urut peha bahagian depan tu sakit sangat but still boleh tahan la..although mmg I siap pegang tepi katil..hahaha..bila time massage belakang pulak rasa mcm ok sikit. A girl next door was doing basic massages la kot and that kakak agaknya bercerita pasal I tgh massage asmaragama..I could hear her say “Macam sakit je tuh”..hehehe..
    The after effect was that mmg peha tu rasa ringan je..rasa lega sikit…as for the after effect yg ehem ehem..belum try lagi..mwahahaha..!

    Reply
  • Sunday, 29 April 2012 - 11 am, 11:01 am patrick

    It does feel different, these massages always help to relax

    Reply
  • Thursday, 26 April 2012 - 2 pm, 2:10 pm dils

    Oh menarik ni nak test *asmaragama* ehem. 

    Tapi seriusly kenala kan. But aku kurang suke berurut sebab I don’t like other people touching me, hehe. But after keguguran dulu tu, I can feel the major difference after kena urut, so terus la percaya effectiveness berurut. 

    But tu la asmaragama tu nanti akan ditryyy.

    Reply
  • Thursday, 26 April 2012 - 1 pm, 1:16 pm Seraxyz

    Ko ni dok s.a, tp rajin btol jln smpai ampang.
    Mcm best je asmaragama tu. Nk try lah!

    Reply
  • Thursday, 26 April 2012 - 12 pm, 12:06 pm Jolie

    Aku dah lama tak urut sebab the last time urut badan aku sakit gila macam dia ambik pisau hiris-hiris. Makcik tu cakap ni dia tak picit, dia buat dah habis lembut. Aku nak try urut kat tempat lain lah, nak check aku yang gila ke atau makcik tu tak reti urut.

    Reply

Previous post:

Next post:

Page 1 of 11