So now I come to you with open arms

in crap

2010 was not a good year for me.

Although I prefer not to think of them [the shits] but they taught me few things, if I look at them in a positive way:-

  1. Don’t think too much – leave it, not everything can be fixed.
  2. Love yourself before you decide to love other person.
  3. Do not let other people to make you feel like taik, even they claimed to be your friends.
  4. Appreciate those who love you. Jangan ambik kesempatan.
  5. Sort out your priorities, you are no octopus yang bertangan lapan so let go of those you think you cannot handle.
  6. Take care of your health because if you don’t, nobody will.
  7. It is never too late to start doing what you want, what you like. Start now.
  8. Pegi mati dengan apa yang orang cakap. 1 people has 100 opinions, kalau 10 orang?

So I hope 2011 will have good things in store for me, especially dengan pengajaran-pengajaran yang telah diperolehi. Kalau tak belajar jugak tak tahulah aku kan.

One thing for sure, malam ini akan menyambut new year berbbq with my loved ones [although one face is missing sobs] to mark the first happy moment for 2011.

Yeay!

So bunnies,

Have a wonderful year ahead!

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry


{ 8 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge

  • Sunday, 2 January 2011 - 1 am, 1:36 am Uda

    heppi new yearghh!!! :-)

    p.s. lama giler tk mkn bbq…

    Reply
    • Wednesday, 19 January 2011 - 1 am, 1:26 am chics

      i pon jarang jugak berbbq ni

      Reply
  • Saturday, 1 January 2011 - 1 pm, 1:41 pm shasha

    happy new year chics!! hope this year gonna be awesome for you

    Reply
    • Wednesday, 19 January 2011 - 1 am, 1:26 am chics

      Same goes to you!

      Reply
  • Friday, 31 December 2010 - 4 pm, 4:56 pm sYana

    selamat tahun baru chics!

    aku suka nombor 8
    “Pegi mati dengan apa yang orang cakap. 1 people has 100 opinions, kalau 10 orang?”

    dengar sgt apa orang lain kata, sikit2 aku nak tersentap. tahun depan aku nak ubah diri jangan asik tersentap.

    8-)

    Reply
    • Wednesday, 19 January 2011 - 1 am, 1:28 am chics

      Aku pun, tahun ini, kalau rasa tak boleh handle, delete terus orang itu. sekian

      Reply
  • Friday, 31 December 2010 - 3 pm, 3:12 pm peej

    happy new year chics. hope 2011 will be a better year for both of us. :D

    Reply
    • Wednesday, 19 January 2011 - 1 am, 1:28 am chics

      Yeay, amin!

      Reply

Previous post:

Next post:

Page 1 of 11