Sengal

in crap

I am at Padang, OU teman orang main futsal.

futsal.jpg

Adalah malas nak ikut sebenarnya tapi sebelum tu adalah pergi makan balitong dekat avalala. Jadi ikut jela, sekali harung.

Kalau dulu semangatla nak teman bf-bf[wahh banyak bf kau?] main futsal tapi sekarang baiklah aku main game dekat rumah. Lagipun takde kawan, nak ngorat mamat hensem macam gagal jugak.

Gila loser memblog masa orang tengah main futsal tapi takpe wifi free. Cuma yang bangangnya dia block twitter and fb. Tahaper-haper ntah. Katanya untuk kegunaan awam, motif nak block?

Oklah sengalla pulaak jari ni ha, jumpa di lain masa ye [cih macamla diorang heran sangat nak datang sini baca blog kau chics].

Tata

Posted by Wordmobi

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry


{ 10 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge

  • Thursday, 3 December 2009 - 1 pm, 1:28 pm mr wan

    laaa apsal x ajak i main futsal nie…jomlaa hang out..lama x jumpaa…winduu…wink wink….

    Reply
    • Friday, 4 December 2009 - 7 pm, 7:03 pm chics

      benci gila wink..wink tu. Hari tu ajak hang out you tak jawab ponnnnn

      Reply
  • Wednesday, 2 December 2009 - 7 pm, 7:13 pm Kerel

    Balitong dekat avalala? dah bunyi macam encryption dalam da vinci code :idea:

    Reply
    • Wednesday, 2 December 2009 - 7 pm, 7:53 pm chics

      Hahaha nolah. It's actually siput sedut di makan dekat kedai avalala, uptown

      Reply
  • Wednesday, 2 December 2009 - 5 pm, 5:40 pm IMIA

    avalala tuh kat ner ye?

    Reply
    • Wednesday, 2 December 2009 - 7 pm, 7:53 pm chics

      Avalal dekat uptown Damansara, salah satu kedai dekat food court dia tu. dekat-dekat nak hujung

      Reply
  • Wednesday, 2 December 2009 - 9 am, 9:20 am zainah

    chop, balitong tu ape?…mcm ngeri je bunyi nye…..

    Reply
    • Wednesday, 2 December 2009 - 11 am, 11:54 am chics

      tak ngeri, siput seduttt.. chutt chuttt –>bunyi nak keluarkan siput

      Reply
  • Wednesday, 2 December 2009 - 8 am, 8:31 am Uda

    bole ajak swirly main futsal nie nnt2…. :-) u tk marah kan…. ;-)

    p.s. block? goblok sungguh….

    Reply
    • Wednesday, 2 December 2009 - 11 am, 11:56 am chics

      Ajakla, mesti dia suka. Hehe apahalla pulak I nak marah.

      Reply

Previous post:

Next post:

Page 1 of 11