Short one

in short note

I’m down with fever, core throat, cough, neausea, sakit badan you name it. Cuma asthma je takde.

So this will be a short one.

Many have asked me about tempahan kuih raya for this year. I am sorry but tahun ni aku tak buat. I have no oven in my house and time is also limited.

In fact I was thinking to open a gerai at bazaar ramadhan this year, selling food la of course tapi looks like not going to happen due to other commitment.

I hate sengal badan :(

Stop nowlah, lagipun the bedmate took a day off today, have to make full use of my mengada time, he won’t be around tomorrow.

Tata

Note: Penat aku prektis berpuasa semalam, bila dah nak buka  baru tahu adalah bejot. Meaning cannot puasa for the first few days also. Aaaaaaaaaaaaaa. Ingatkan tahun ni tak yah ganti lagi

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry


{ 22 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge

  • Thursday, 20 August 2009 - 7 am, 7:13 am green apple

    aku last 2 weeks puasa, time dah kul 7.15pm camtu aku terasa spender aku basah, sorry la aku nak check…aku continue puasa…hahahhaha..setan tak aku?

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:54 pm chics

      Hahahaha setann.ala tapi tak rasa bersalah ke? aku cuba gak nak buat kadang=kadang tapi gagallll [cas baikla konon hahaha cam sial]

      Reply
  • Thursday, 20 August 2009 - 1 am, 1:09 am mar

    takde tempahan kueh raya?waaaah!!sgt frust!aku dah berangan2 nak order berbalang2 tart ng cornflakes nyumms ko tu utk umah aku,mak mentua,mak sndiri ngan nak pos kt kakak aku,tak menjamah al aku biskut ko thn ni huwaaa!get well soon babe,musim penyakit ni,jgn lengah2 gi klinik tau

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:54 pm chics

      Sorryyylaaa, tahun ni tak ada kesempatan, maybe next year okies hehe

      Reply
  • Wednesday, 19 August 2009 - 6 pm, 6:22 pm min

    get well soon! (lama tak sebut bejot! hihi)

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:55 pm chics

      kann dah lama tak sebut, kalau sebut mesti orang tak paham :P

      Reply
  • Wednesday, 19 August 2009 - 6 pm, 6:05 pm muna

    get well soon chics!

    nampaknya tahun ni aku kena berusaha buat biskut cornflakes itu sendirik, huhuhu
    .-= muna´s last blog ..ingat senang2 je ke boleh jadik driver f1? =-.

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:55 pm chics

      Thanks and soeey tak buat tahun ni hehehe

      Reply
  • Wednesday, 19 August 2009 - 7 am, 7:14 am Adam

    I hope it's not swine flu. Take care and get well soon.
    .-= Adam´s last blog ..Family Picture =-.

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:56 pm chics

      Thnaks, I am all well again and it's not swine flu :D

      Reply
  • Wednesday, 19 August 2009 - 5 am, 5:06 am AM

    get well soon sis!
    .-= AM´s last blog .. =-.

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:56 pm chics

      Thanks AM!

      Reply
  • Wednesday, 19 August 2009 - 4 am, 4:18 am Uda

    rehat2 cukup & hopefully u'll feel better soon…. :-)

    p.s. nnt ganti puasa, bole pakat2 dgn emak…. sure best…. :-)

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:57 pm chics

      Mak I memang puasa isnin khamis so macam takde bezanye hehe

      Reply
  • Wednesday, 19 August 2009 - 3 am, 3:48 am Cik Puan Muda Stress

    owh my.
    kesian kat you babe. make sure you have a lot of rest and air kelapa !
    .-= Cik Puan Muda Stress´s last blog ..Ice Cold Cornflakes =-.

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:58 pm chics

      Thanks babe, getting better :)

      Reply
  • Wednesday, 19 August 2009 - 1 am, 1:19 am Timmy

    sungguh tidak best bile penat2 puasa tibe2 dah nak buke bejot plak…
    .-= Timmy´s last blog ..Review : The Last Lecture =-.

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:59 pm chics

      Tula pasallllllllllllllll benci betullaaa, kalau kat skolah dulu lagi benci pasal tak boleh pergi dining hall makan masa lunch

      Reply
  • Tuesday, 18 August 2009 - 2 pm, 2:16 pm Sweettooth

    take care babe, get well soon hopefully…so gonna miss u for the whole month of our short time in the car masa nak ber-pilates….bercerita sakan and kengkadang menyanyam ketupat kikikiiii….

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:59 pm chics

      me too! :*

      eh tapi ahad ni i pergi kelas ken hihi

      Reply
  • Tuesday, 18 August 2009 - 12 pm, 12:05 pm shasha

    odaijini chics…bykkan minum air suam dan buah2an…

    Reply
    • Friday, 21 August 2009 - 4 pm, 4:59 pm chics

      thanks shasha, memang kene paksa pon

      Reply
Page 1 of 11