Wordmobi

in crap

Blogging using wordmobi at nandos. Nyamm

Posted by Wordmobi

nandos.jpg

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry


{ 8 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge

  • Monday, 6 July 2009 - 7 am, 7:16 am Uda

    ayam peri2 dgn nasi goreng cina…. HAHAHA!!!!

    p.s. saya mkn ayam juga tadi, ayam kentaki…. ;-)

    Reply
    • Monday, 6 July 2009 - 8 pm, 8:08 pm chics

      buttered ricela hehe

      Reply
  • Monday, 6 July 2009 - 2 am, 2:36 am Pocket

    anda memang seorang gadis yang mengotakan kata kata anda.
    hoh!!

    kenapa dada? memang mintak ker randomly dpt?
    pocket slalunya akan amik half chicken (Mild) wit peri chips n coleslaw,
    makan berdua :)
    .-= Pocket´s last blog ..185. MH… =-.

    Reply
    • Monday, 6 July 2009 - 8 pm, 8:09 pm chics

      takla, nak kepak sekali ada dada sekali. Sellau terlupa, mintak drumstick bukan kepak :|

      Reply
  • Monday, 6 July 2009 - 1 am, 1:36 am Lee

    ahhhhhhhhh ayam nampak sungguh keji-lookinggg punya sedap! u pernah try the potato salad apebende tah one of the sidelines tu? i tried once (sebelum ni macam benci potatoes yg bukan french fries) sangat sedapppp

    Reply
    • Monday, 6 July 2009 - 8 pm, 8:09 pm chics

      Orang yang makan dengan I pernah order and I try, suka jugakkkkkkkkkkkkkk. Woi dahla tengah puasa nii hohhh

      Reply
  • Monday, 6 July 2009 - 12 am, 12:01 am shasha

    oi oi…kejamnya…dah la tak makan lagi nih… :cry:
    .-= shasha´s last blog ..Dah kemas sikit… =-.

    Reply
    • Monday, 6 July 2009 - 8 pm, 8:11 pm chics

      Ngehhhehehe.. dah dah pegi makan

      Reply

Previous post:

Next post:

Page 1 of 11